În era digitalizării, a cloud, a internetului obiectelor (IoT) și a nevoii tot mai mari de mobilitate, peisajul securității cibernetice este mai provocator ca niciodată. Organizațiile se confruntă cu multiple amenințări pe o suprafață extinsă de atac. Factorul uman continuă să fie cea mai slabă legătură și, cu „înarmarea” sa izvorâtă din dispozitivele mobile puternice care au acces aproape peste tot, nivelul de amenințare și soliditatea răspunsurilor solicitate sunt într-o traiectorie în continuă creștere.

  • Arhitectura securității întreprinderii și cadrul politicilor de securitate a informațiilor

Abordarea unui peisaj al amenințărilor în continuă schimbare cu un cadru de securitate informațional eficient necesită abordarea tuturor aspectelor cheie la nivelul oamenilor, procesului și tehnologiei.

Strategia noastră de securitate și abilitățile de arhitectură nu se compară cu nimic, cu o echipă care are experiență practică din selectarea, implementarea, monitorizarea și asistența tehnologiei de securitate. Proiectele noastre de referință includ numeroase inițiative de conştientizare în domeniul securității pentru audiențe din mai multe sectoare industriale. În cele din urmă, expertiza noastră de implementare ISO27001: 2013 se bazează pe cunoștințele și capacitatea noastră de a furniza strategii care pot fi transpuse în sisteme complete de gestionare a securității informațiilor și certificate la standardul internațional de securitate a informațiilor de facto.

Atac și penetrare

Folosim metodologii recunoscute la nivel internațional pentru sarcini de testare a penetrării externe, precum și interne, care pot include proceduri de inginerie socială, penetrare wireless sau testare specifică aplicațiilor web. Principalele beneficii ale clienților noștri obținute din aceste proiecte includ:

  • o evaluare independentă a profilului de securitate tehnică al operațiunilor dumneavoastră de afaceri care depind de tehnologie
  • o evaluare structurată și dovedită metodologic a riscurilor implicate împotriva integrității, confidențialității și disponibilității sistemelor și informațiilor pe care le utilizați, stocați și prelucrați
  • o abordare modulară care să permită evaluarea separată a riscurilor din afara sau din cadrul rețelei dumneavoastră interne sau a celor specifice aplicațiilor web sau altor aplicații de afaceri
  • evaluarea nivelurilor de amenințare din partea hackerilor sau persoanelor oportuniste care desfăşoară activităţi de spionaj industrial împotriva rețelei, sistemelor și informațiilor dumneavoastră.

Proiectarea și implementarea DR & BCP

Rezistența de afaceri și operațională devin din ce în ce mai importante atât din punct de vedere comercial cât și din punct de vedere normativ. În același timp, disponibilitatea mai multor opțiuni, comparativ cu trecutul, cu privire la modul și locul de recuperare a sistemelor și proceselor de afaceri înseamnă că abordările de recuperare în caz de dezastru și de continuitate a afacerii trebuie să țină seama de toți factorii și tehnologiile relevante.

Soluțiile noastre se bazează pe metodologii recunoscute la nivel internațional, în principal ISO27001 și ISO22301 și reflectă următoarele rezultate cheie:

  • codificarea și prioritizarea proceselor de afaceri
  • definirea obiectivelor timpului de recuperare și a punctelor de recuperare
  • Analiza impactului asupra afacerilor (BIA) în sprijinul prioritizării pentru recuperare
  • Analiza riscurilor (RA) în sprijinul selectării și implementării controlului necesar şi
  • Strategii de testare și exercitare în sprijinul asigurării continue asupra eficacității continue a capacității de recuperare a organizației.

Controale privind sănătatea cibernetică

Pentru organizațiile care sunt interesate să aibă o viziune independentă asupra nivelului de maturitate și eficiență a programului lor de securitate a informațiilor, această soluție este concepută pentru a oferi o evaluare la nivel înalt a situaţiei eforturilor lor. Rezultatul cheie cuprinde un raport formal cu o analiză în stil SWOT și recomandări specifice de îmbunătățire.

Contactaţi-ne