Fiecare tranzacție, indiferent de amploarea sa, este esențială pentru creșterea sau succesiunea unei afaceri. Dar aceasta se bazează pe luarea unei decizii corecte, acolo unde au fost luate în considerare toate faptele pertinente. De la asigurarea faptului că rezultatul final este întotdeauna la vedere, fie că este o creștere, o rentabilitate mai mare, o cotă de piață îmbunătățită sau un avantaj competitiv, până la reducerea la minimum a riscurilor asociate inerente oricărei tranzacții.

Serviciile noastre, fiind la fel de cuprinzătoare ca orice firmă, sunt livrate adaptate nevoilor dumneavoastră pentru a maximiza rezultatele optime pentru organizația dumneavoastră.

Serviciile de consultanță pentru tranzacții includ:

1) Evaluări și modelare de afaceri

2) Consultanță pentru fuziuni și achiziții

3) Servicii de tranzacții

4) Servicii de restructurare

 1. a) Evaluări și modelare de afaceri

Deși analizarea detaliată a aspectelor cantitative ale unei afaceri este importantă, o bună evaluare a afacerii include și analiza calitativă a afacerii, a domeniului și a condițiilor economice în care își desfășoară activitatea.

Recunoscând că o evaluare este la fel de mult o artă ca și o știință, cu multe nuanțe implicate în stabilirea unei valori, vă putem susține folosind tehnicile de evaluare cele mai potrivite pentru o situație specifică, prin înțelegerea economiei organizației pentru a oferi sfaturi cu valoare adăugată.

Veţi fi îndrumat în procesul de revizuire și dezvoltare a activităților, pentru a vă îmbunătăți planurile și rezultatele strategice din cadrul organizației dumneavoastră.

 1. b) Consultanță pentru fuziuni și achiziții

Fuziunile și achizițiile sunt întotdeauna însoțite de așteptări ridicate, dar studiile au arătat că mai mult de jumătate din aceste afaceri eşuează. Cu toate acestea, fuziunile şi achiziţiile sunt parte integrantă a strategiei pe termen lung a oricărei companii, în ceea ce privește crearea de valoare. Scopul principal al fuziunilor şi achiziţiilor nu este să se extindă imediat, ci ca organizațiile să obțină rezultate mai mari.

Cheia fuziunilor şi achiziţiilor este atenţia, perseverenţa și abilitatea, în cazul în care realizăm condiţiile organizației dumneavoastră, definim protocoale de succes și identificăm problemele și oportunitățile tranzacționale. O strategie bine construită va oferi apoi rezultatele atât de necesare și va executa planul cu îndemânare și încredere.

Oferim clienților noștri o abordare disciplinată în ceea ce privește crearea unei tranzacții și aducem experienţa noastră în toate elementele lanțului valoric al tranzacției, inclusiv:

 • Strategia de achiziție
 • Cesionările
 • Achiziția post-fuziune
 1. c) Serviciile de tranzacții

Vă putem ajuta să rămâneți în fața concurenței și să profitați din plin de oportunitățile de creștere pentru a vă extinde afacerea și pentru a crește veniturile.

Prin asigurarea că achizițiile organizației dumneavoastră sunt strategice și de succes, putem aduce beneficii sinergetice imediate, prin acoperire crescută și costuri reduse, știind că o afacere este achiziţionată la prețul corect.

Un ciclu de tranzacție include:

 • Due diligence al părţii care vinde şi al părţii care cumpără
 • Due Diligence operaţional
 • Due Diligence financiar
 • Analize independente de afaceri
 1. d) Servicii de restructurare

a. Restructurarea datoriilor

Organizația dumneavoastră trebuie să fie eficientă pentru a maximiza randamentul, fiind astfel în beneficiul acționarilor.

Analizăm structurarea datoriei și a capitalurilor proprii ale unei companii și dezvoltăm o cale către o poziție optimă a datoriei / capitalurilor proprii. Relațiile noastre solide cu băncile și cu alți finanțatori ne permit să le prezentăm instituțiilor de creanță, care pot oferi planuri adecvate de finanțare pentru afacerea dumneavoastră. Aceste acorduri structurate de finanțare a datoriilor asigură faptul că contractele de credit sunt realizabile și că costul datoriei este la minimum.

b. Gestionarea capitalului de lucru

Lucrând direct cu conducerea companiei, putem ajuta organizațiile cu capital de lucru gestionat greşit să-și stabilizeze performanțele financiare. Prin analiza extinsă a relațiilor comerciale și a ciclului operațional al unei companii, obiectivul nostru este să creăm un plan realizabil executat prin:

 • Întocmirea de previziuni ale fluxului de numerar
 • Estimarea nevoilor de capital de lucru și sugerarea modalităților de abordare a acestora
 • Efectuarea de studii de fezabilitate
 • Dezvoltarea unor strategii de ieșire
Contactaţi-ne