Dacă visaţi o carieră în contabilitate sau consultanţă, Baker Tilly din Cipru este în măsură să vă ajute să dobândiți experiența pentru a vă dezvolta profesional. Veți avea oportunități de consultanță în afaceri, lucrând la o varietate de cazuri, în toate tipurile de domenii, mari și mici.

Oamenii care lucrează la Baker Tilly din Cipru se bucură de oportunitățile care decurg din lucrul în spiritul de echipă, ajutând clienții și contribuind la comunitatea în care trăim. Fiind una dintre cele mai importante firme de contabilitate din Cipru, am stabilit relații comerciale de încredere cu clienții noștri și un mediu interesant în care să obținem excelență profesională.

Firma noastră investește în oameni de cea mai înaltă valoare, dezvoltându-le abilitățile și încurajându-i să participe la succesul firmei.

Programele noastre de educație, formare și dezvoltare ne asigură că, pe lângă creșterea competențelor tehnice, oamenii noștri obțin cunoștințele, abilitățile și tehnicile necesare. Acest lucru este realizat printr-o combinație de formare internă formală, cursuri externe și învățare la locul de muncă.

Baker Tilly – partener de afaceri

CEO owner leader company staff member portrait, possibly finance, accountant, attorney, manager

Posturi vacante

Formular de aplicare

pencil close up