Firma noastră contribuie pe cât posibil la nevoile sociale, în paralel cu activitățile oamenilor noștri în viața personală și a comunității în general.

Pentru noi, responsabilitatea socială corporativă nu este doar o idee vagă. Devine o realitate în viața noastră de zi cu zi. Totul este să înțelegem nevoile sociale, să le identificăm și să ne axăm pe acele domenii în care experiențele și credințele noastre pot face diferența. În acest fel putem obține un impact pozitiv asupra societății noastre, sperând să ne transformăm într-o reacție în lanț pozitivă a acțiunilor corporative din toată lumea pentru schimbarea lumii noastre.

Am pornit pe câteva căi noi în ultimii ani, axându-ne eforturile pe sprijinirea comunităților noastre locale, mai ales în țările în care ne desfășurăm activitatea. Acordăm o atenție deosebită activităților care ajută la ușurarea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale grupurilor defavorizate de copii și adulți. În dezvoltarea economiei țării noastre, a firmei noastre și a oamenilor noștri. În protejarea mediului nostru, a istoriei și a culturii noastre.

Prin dezvoltarea parteneriatelor comunitare, organizăm, sponsorizăm sau participăm la o varietate de activități pe piețele noastre locale. Evenimente variind de la filantropie, susținerea mediului, voluntariat și leadership corporativ. Axându-ne mereu pe protejarea și susținerea unui mediu sănătos pentru generațiile viitoare.

Planul nostru CSR evoluează în jurul a doi piloni:

Responsabilitate socială

Social Responsibility

Sănătatea, siguranța și mediul

21078794 - bamboo grove